feenstra-logo

Advies en Risico Inventarisatie

Iedere onderneming heeft een groot belang bij goede arbeidsomstandigheden. De Arbowet verplicht iedere werkgever een arbobeleid te voeren dat gericht is op optimale arbeidsomstandigheden.

Om u te ondersteunen bij het creëren van een arbeidsomgeving die voldoet aan de wettelijke eisen én waar uw personeel zich veilig en prettig voelt biedt Feenstra Training & Advies diverse adviesdiensten aan.

Bedrijfshulpverlening

Wilt u weten hoeveel BHV-ers u in uw organisatie moet aanwijzen? Twijfelt u of uw organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen? Wij helpen, ondersteunen en adviseren u graag bij het opzetten en implementeren van een solide BHV organisatie.

lees meer over BHV advies.

Risico Inventarisatie en Evaluatie

In een Risico Inventarisatie en –Evaluatie (RI&E) wordt een overzicht van de risico’s voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek beschreven. Met de Risico Inventarisatie en Evaluatie kan een onderneming de risico’s aanpakken en daarmee werkgerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tijdens werktijd beperken.

U kunt uw RI&E en het daaruit voortvloeiende Plan van Aanpak door Feenstra laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan de Arbo-eisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Adres & Contact

Feenstra Training & Advies

Buitenkwartier 23-25

8064 AB Zwartsluis

Tel: 06 142 37 678

info(@)feenstra-training-advies.nl

Open MKB Cursussen

Geen gebeurtenissen gevonden