feenstra-logo

Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RIE of RI&E)

Feenstra Training & Advies kan uw RI&E voor u uitvoeren, vastleggen en, wanneer nodig, kunnen wij de RI&E en het Plan van Aanpak ook voor u laten toetsen.

Wij zullen uw bedrijf bezoeken en op een grondige wijze de risico's in kaart brengen. Hierbij verzorgen wij maatwerk. Een RI&E moet namelijk zijn afgestemd op uw bedrijf, uw werkzaamheden en de specifieke risico’s binnen uw werkgebied.

Vervolgens maken wij samen met u het plan van aanpak. Ook bieden wij graag een onderhoudscontract om ieder jaar de Risico Inventarisatie & Evaluatie aan te passen.

wettelijke verplichting

Een actuele Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) met bijbehorend Plan van Aanpak is een wettelijke verplichting voor bedrijven. Elk bedrijf met personeel moet onderzoeken of de werkzaamheden en werkomstandigheden gevaar of schade aan de gezondheid kunnen opleveren. Dit wordt in de risico inventarisatie en evaluatie beschreven.

Na het uitvoeren van de RI&E en het opstellen van het Plan van Aanpak wordt het rapport voorgelegd aan de Arbodienst. Zij beoordelen de Risico Inventarisatie & Evaluatie of deze voldoet aan alle eisen.

Er hoeft geen toetsing van de RI&E plaats te vinden als de werknemers gezamenlijk minder dan 40 uur werken. Een bedrijf met minder dan 25 medewerkers kan ook gebruik maken van een branche RI&E en hoeft ook geen toetsing te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Adres & Contact

Feenstra Training & Advies

Buitenkwartier 23-25

8064 AB Zwartsluis

Tel: 06 142 37 678

info(@)feenstra-training-advies.nl

Open MKB Cursussen

Geen gebeurtenissen gevonden