feenstra-logo

Bedrijfsprofiel Feenstra Training & Advies

Persoonlijk contact en een goede en efficiënte dienstverlening staan bij FTA centraal. Heldere communicatie staat daarbij voorop. Dat begint met een website die duidelijk en overzichtelijk alle gewenste informatie weergeeft. Aansluitend zorgt FTA voor een helder omschreven offerte. Tot slot zijn onze rapportages duidelijk en eenvoudig zodat u hiermee goed uit de voeten kunt.

veiligheid van a tot z

FTA staat sterk door de samenhang van haar diensten. De veiligheid van een gebouw en de risico’s die bestaan binnen een organisatie zijn van invloed op de inrichting van de bedrijfshulpverlening en de alarmorganisatie. FTA kan voor u de brandveiligheid in kaart brengen, de risico’s inventariseren en evalueren (RI&E) en vervolgens de interne procedures opstellen en de organisatie opleiden en voorlichten. Zo sluiten alle onderdelen naadloos in elkaar.

prijs en erkende kwaliteit

FTA biedt altijd een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij streven niet na de goedkoopste, maar de beste te zijn.

Om onze kwaliteit en objectiviteit te waarborgen laat FTA zich toetsen en certificeren door landelijk erkende, externe instanties.  Feenstra Training & Advies is door de NIKTA gecertificeerd als trainingscentrum Medic First Aid.

Heeft u vragen? Mist u zaken? Neem contact met ons op.

bhv feenstra module

eerstehulp feenstra module

vca feenstra module

Adres & Contact

Feenstra Training & Advies

Buitenkwartier 23-25

8064 AB Zwartsluis

Tel: 06 142 37 678

info(@)feenstra-training-advies.nl

Open MKB Cursussen

Geen gebeurtenissen gevonden