feenstra-logo

Jaarlijkse Re-Training BLS, BHV en Eerstehulpverlener

Om uw certificaat, van één van onze cursussen EersteHulpVerlener (EHV) of Bedrijfshulpverlening, geldig te houden dient u jaarlijks een herhalingscursus te doen. Indien u tijdens deze herhalingscursus competent bevonden wordt, wordt uw certificaat verlengd met een periode van een jaar.

Duur van de herhalingscursussen

  • Herhalingscursus Eerste hulp (BLS): 0,5 dag (4 uur) - dit is de verkorte versie van de verplichte jaarlijkse herhaling, uitsluitend voor de cursus Basisvaardigheden (BLS).
  • Herhalingscursus Eerstehulpverlener: 1 dag (6 uur) - Verplichte jaarlijkse herhaling voor de cursus EersteHulpVerlener (EHV).
  • Herhalingscursus BHV en BHV Plus: 1 dag en 1,5 dag. - Verplichte jaarlijkse herhaling voor de cursus BHV en BHV Plus.

Voorwaarde voor deelname

U dient op de dag van deelname aan de herhalingscursus BLS en EHV in het bezit te zijn van een geldig eerste hulp certificaat (First Aid International, Medic First Aid, Oranje Kruis, Rode Kruis, NIBHV of gelijkwaardig) Neem bij twijfel contact met ons op. Tijdens de cursus bent u verplicht om uw geldig certificaat te tonen.

Voor deelname aan de herhalingscursussen BHV en BHV Plus dient u in het bezit te zijn van een geldig BHV certificaat van het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). Voor de Basiscursus Plus geldt bovendien dat het Eerstehulp diploma niet verlopen mag zijn.

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via de contactpagina.

Adres & Contact

Feenstra Training & Advies

Buitenkwartier 23-25

8064 AB Zwartsluis

Tel: 06 142 37 678

info(@)feenstra-training-advies.nl

Open MKB Cursussen

Geen gebeurtenissen gevonden