feenstra-logo

EHBO Training en Certificering

Feenstra Training & Advies biedt betaalbare en gedegen EHBO-opleidingen in een ééndaagse-, tweedaagse- of maatwerkcursus. Daarmee kunt u snel een internationaal erkend Eerste Hulp (EHBO) certificaat behalen.

U kiest zelf het cursustype dat bij u past, c.q. het cursustype dat op basis van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) voor uw bedrijf is vereist. Alle reguliere cursussen worden gegeven op basis van open inschrijving ofwel op een door u te kiezen locatie (incompany). Daarbij worden uiteraard kwaliteitseisen gesteld aan de locatie.

Onze eerstehulp trainingen

specialisaties en maatwerk

Naast de basisopleidingen bieden wij ook een aantal specialistische modules aan, onder andere AED-bediener, kinderongevallen, berg- en buitensportongevallen.

Uiteraard behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Wij maken dan een onderscheid in toepassingsgebied (denk aan chemie/industrie, verkeersongevallen, hulpverlening in afgelegen gebieden) of doelgroep (denk aan politie/justitie, kinderdagverblijven, brandweer en first responders, zwemonderwijs, etc.).

ERKENDE CERTIFICERING

Deze Eerste Hulp cursussen volgen de voorwaarden en eindtermen voor "Levensreddende handelingen" zoals deze zijn vereist door de Arbo-wet. Alle cursustypen voldoen dan ook ruimschoots aan de eisen die de wetgever stelt aan de Eerste Hulp vaardigheden van de BHV-er. Daarnaast zijn de opleidingen erkend door de ERC (Europese Reanimatie Raad) en de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).

De opleiding "Eerste Hulp Verlener" is tevens erkend, als zijnde gelijkwaardig, aan de cursus Eerstehulpverlener van het Oranje Kruis.

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via de contactpagina.

Adres & Contact

Feenstra Training & Advies

Buitenkwartier 23-25

8064 AB Zwartsluis

Tel: 06 142 37 678

info(@)feenstra-training-advies.nl

Open MKB Cursussen

Geen gebeurtenissen gevonden